Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/heinit.dk/public_html/wp/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Lydrestaurering | Hein IT

Lydrestaurering

Når den analoge lyd er digitaliseret har man nået det første store skridt og i mange tilfælde er det nok, men der kan være situationer, hvor der skal noget mere til. En historisk grammofonplade eller et halvdårligt kassettebånd lyder ikke altid godt nok. Der kan være støj,der kan være dårlige mikrofonforhold, så stemmer er utydelige. Der kan være mange grunde til at præsentationen skal forbedres. Så begynder det at blive indviklet. Hvilken strategi skal man bruge, hvilken software der er den rigtige og hvilke andre metoder der skal sættes i gang for at få et godt resultat.

Lydrestaurering kan være nemt i nogle tilfælde. I andre kan det være meget besværligt. Derfor kan der ikke gives priser eller andet på forhånd. Det vil afhænge af en vurdering af det konkrete materiale. Men der kan komme ganske fantastiske resultater ud af en restaurering. Lyt fx til pladesættet med Lauritz Melchior at his best. Udgivet af Hegerman-Lindencrone Udgiverselskabet, hvor lyden er restaureret af Hein Information Tools.